O nama

Naša priča

Moje ime je Saša Milojković i već više od 10 godina sam odgajivač pasa rasa Akita Inu i Američka Akita. Moja odgajivačnica HAIKU KEN se nalazi na 20 km od Niša, najvećeg grada na jugu Srbije. Prva ženka rase Akita Inu stiže u moj dom 2007. godine. Svojim izgledom, ali pre svega ponašanjem i karakterom, prosto me je oduševila i rodila veliku ljubav prema ovoj rasi. U narednim godinama počinjem dosta ozbiljnije da upoznajem rasu, ulazim u svet kinologije i napredujem u svom odgoju uvozom pasa iz Italije, Francuske i Japana. Nakon dosta rada i truda dolazi i moj najveći uspeh kada 2015. godine u Milanu moja ženka postaje svetski prvak u do tada najvećoj konkurenciji pasa na jednoj izložbi.

Na izložbama na kojima sam se takmičio svuda u Evropi sve više je počela da me privlači još jedna rasa jako slična rasi Akita Inu – Američka Akita i 2012. godine kupujem prvu ženku, a ubrzo nakon nje uvozim još kvalitetnih pasa i krećem sa odgojem. Psi iz mog odgoja se sada nalaze širom sveta i ostvaruju zapažene rezultate na koje sam izuzetno ponosan. Očekujem da će se tako nastaviti i u budućnosti i da će još puno dobrih, zdravih i kvalitetnih pasa nositi ime odgajivačnice HAIKU KEN.

Želite da primate naš newsletter?

Obavestićemo Vas o dolasku novih štenaca ili novih pasa u našu odgajivačnicu, kao i planovima za dalji odgoj i izložbe koje ćemo da posećujemo.

ODGAJIVAČNICA PASA "HAIKU KEN"

Ljubisava Simića 5 | Donja Trnava | 18000 Niš

Pišite nam

Treba Vam više informacija? Pošaljite nam e-mail, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku

14 + 8 =

Telefoni

+381 60 0213 115 Saša | Niš
+381 66 030 427 Darko | Niš
+1551 697 3881 Kristijan Milojković | New Jersey